Hookup - Projektiranje, prodaja i ugradnja automatike i sustava zaštite

O nama

Inovativni sustavi automatike i zaštite

Tvrtka HOOKUP d.o.o. bavi se projektiranjem, prodajom i ugradnjom automatike i sustava zaštite. Licencirani smo kao ovlaštena tvrtka za djelatnost tehničke zaštite od strane MUP-a RH.

Ovlašteni smo partneri za distribuciju i ugradnju brojača posjetitelja proizvođača SensMax L.L.C.

Generalni zastupnici talijanskog proizvođača uređaja za automatizaciju ALLMATIC S.R.L.  za područje Hrvatske.

Generalni zastupnici brazilskog proizvođača uređaja za automatizaciju PPA automatismo za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Poslujemo od 2015. godine na području Hrvatske i Slovenije. Do sada imamo preko 600 klijenata uz odrađenih više od 1900 poslova.

Sustavi zaštite - Hookup

Sustavi zaštite

Nudimo kompletnu uslugu od idejnog projekta, izrade projektnog rješenja, dobave opreme, ugradnje i održavanja. Sustave izvodimo isključivo visoko kvalitetnim uređajim kao što su Paradox, DSC, Hikvision, Jantar, Sensormatic te drugi renomirani proizvođači.
Automatika - Hookup

Automatika

Prodaja, ugradnja i održavanje motora za ograde i garažna vrata, parking rampi i automatskih lančanih barijera te elektronika i upravljačkih jedinica za tende i motorizirane rolete. Oprema koju koristimo je svjetski poznata i visoko kvalitetna talijanske proizvodnja ALLMATIC te brazilske poizvodnja PPA.
Brojači posjetitelja - Hookup

Brojači posjetitelja

Uz globalni rast zahtjeva za analiziranjem podataka o kretanju ljudi, rastu i padu temperature, prolasku određenog objekta kroz definirani prostor. HOOKUP d.o.o. kao ovlašteni partneri proizvođača Sensmax iz Latvije nudimo rješenja bazirana na bežičnom prikupljanju podataka te otvorenu platformu za analizu kao i online Cloud servis sa implementiranim izvještajima.

Zašto odabrati nas

Globalna kvaliteta, lokalna podrška

Kontinuiranim usavršavanjem zaposlenika kroz edukacije i certifikacije držimo korak sa svjetskim trendovima i globalnim rastom.

Pružamo podršku od idejnog rješenja do dugoročnog servisiranja i osiguravanje rezervnih dijelova što klijenti prepoznaju i nagrađuju nas preporukama.

Veleprodajnim kupcima sustava automatike pružamo edukacije o proizvodima, podršku prilikom izrade projektnih rješenja te postprodajnu tehničku podršku.

Shop
Hookup - Projektiranje, prodaja i ugradnja automatike i sustava zaštite